پخش زنده
امروز: -
جوان کرمانشاهی با تلاش و پشتکار در تولید توانست رویایی دور دست را به هدفی نزدیک تبدیل کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمانشاه، در حالی که باتری ماشین را برای مشتری نصب میکند برایم از ۱۰ سال تلاش بی وقفه میگوید.
مهدی معتقد است میزکارش آغاز راهی بود که زندگی اش را متحول کرد وقتی درست ۱۵سال داشت شش دانگ حواسش به استادش بود تا اینکه فروشنده باتری شد حالا خودش یک پا استاد شده است.
مهدی قاسمی جوان ۳۶سالهی کرمانشاهی تجربه سالها کار و تلاش را به تحصیلات دانشگاهی در رشته کنترل کیفیت خودرو گره زده است او به مدت ۲سال وارد کننده یک برند ایتالیایی باتری بنام (ِفیام) بود، اما با خودش فکر میکند چرا وارد کنم؟!
بالاخره مهدی تصمیم میگیرد کاری کند کارستان و خودش باطری تولید کند.
سال۹۰ بود که او یک باتری هوشمند را اختراع کرد قابلیت این باتری نشان دادن همه علائم به صورت آنلاین روی مونیتور بود.
با این اختراع او وارد پارک علم وفناوری کرمانشاه شد اختراعی که او را به یک تولیدکننده تبدیل کرد او فروشندگی را شاه کلید موفقیت در این مسیر میداند.
به اتفاق آقای قاسمی به مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه رفتم در این واحد فناور عدهای مشغول تولید اختراعش بودند.
آنجا علاوه بر تولید باتریهای ژلهای وای جی ام، شارژر باتریهای صنعتی هم براساس سفارش مشتری تولید میشد.
از مهمترین ویژگیهای شارژر صنعتی او برنامه پذیر بودن و انجام شارژ یک تا ۶۰عدد باتری است که سیستم تست هوشمند باتری را در خط شارژ دارد و باتری معیوب را تشخیص میدهد.
این تولیدکننده داخلی میگوید: قیمت تمام شده این محصول ۵۰درصد کمتر از نمونه خارجی است.
او به تازگی تستر باتری هم ساخته است این اختراع هم در مراحل پایانی کار قرار دارد.
بنیاد برکت از سال گذشته برای افزایش تولید داخلی به کمک این مجموعه فناور آمده است.
مجری اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت استان کرمانشاه میگوید: تا کنون ۵۴واحد فناور و دانش بنیان استان تامین مالی شده و برای ۱۰شرکت راکد و غیرفعال تسهیلات مشارکتی در نظر گرفته شده است.
سعید شیخه پور افزود: با پرداخت تسهیلات به این واحد تولید باتری ظرفیتش صدرصد افزایش یافته است.
مهدی خوشحال است که تحت لیسانس هیچ شرکت خارجی نیست و تولیداتش حالا به کشورهای افغانستان–پاکستان و ترکمنستان صادر میشود.
او از کارآفرینانی است که هرگز تسلیم نشده است به خصوص در شرایطی که نوسان نرخ ارز نفس برخی تولیدکنندگان را به شماره انداخت.
مهدی می گوید:در نیمه راه تولید بین ماندن و رفتن ماند، اما با چنگ و دندان تولید خود را حفظ کرد تا هم چراغ کارخانه روشن بماند و هم نانی از این تولید نصیب خانواده شود.
محسن که مشغول جوشکاری است میگوید: باتری موتور ماشینهای سواری و سنگین را به صورت تخصصی تولید میکند.
قرار است این واحد فناور تا چند ماه آینده دومین خط تولید باتریهایای جی ام را راه اندازی و ظرفیت تولید را به ۲برابر یعنی یکصد هزار باتری در سال برساند.
آقای قاسمی برای فروش تولیداتش دست روی دست نگذاشته و سامانه خدمات و فروش آنلاین باتری به مشتریان در سراسرکشور را انجام میدهد.
کرمی مدیر فنی سایت دیجی باتری معتقد است اگر دروازههای کشور را برای هر کاری باز نکنند شرکت داخلی توان رقابت را با نمونههای خارجی خواهد داشت.
آقای قاسمی با یک تولید داخلی رویای دور دست را به هدفی نزدیک تبدیل کرد. او روزی ۱۶ساعت کاری میکند و تلاش و پشتکار را مهمترین رمز موفقیت در زندگی میداند.
او یک هدف بزرگ را دنبال میکند و میخواهد کرمانشاه را به قطب صنعتی باتری در کشور تبدیل کند.
جرقه ایده اش ازکاری کوچک شروع شد و با تکیه بر توان داخلی، هوش و استعداد ایرانی در میدان نبرد تولید ایستاد و برای عبور از بن بست تلاش کرد خودش تولید کند و بسازد.
گزارشگر: پریسا پانیاز
واقعا متن خیلی خوبی بود جهت راهنمایی از مهندس اقای مهدی قاسمی شماره تماس یا ادرس کارگاه بفرماین. متشکر میشوم از لطفاتان شماره تماس خودم.۰۱ منتظر تماس هستم ممنون